Man får inte parkera var som helst om man inte uppfyller normen



Och självklart får man vara en kärnfamilj om man vill och är lycklig med det, jättegärna! Men förväntan på att alla ska ha det som högsta önskan känns old school. på ett dåligt sätt. Inte old school som sneakers från 80-talet som är en bra grej.

Elin

6 kommentarer:

  1. Nu är nog inte tanken att diskriminera någon utan att ha bredare parkeringar för småbarnsföräldrar som ska ha ungar som slänger upp dörrar och barnvagnar ut ur bilen.

    et finns mycket att anmärka på och bekämpa i samhället, men det här är nog inte en av dom sakerna.
    Man får välja sina strider ;-)

    SvaraRadera
  2. Förstår tanken. Det är inte problemet. Utan att spä på normen att finns det barn finns det också EN mamma och EN pappa. Det är lite onödigt att göra det när man inte måste.

    SvaraRadera
  3. Varför inte enbart ha en barnvagn i så fall? Man fattar ju att barn inte åker bil dit själv liksom, och vilka de åker med spelar ju mindre roll.

    SvaraRadera
  4. Bra Ahmed :) Ge Willys det förslaget :) Måste ju ändå målas om i framtiden då färgen slits ut och då kan man bara skippa att måla mamman och pappan :)

    SvaraRadera
  5. Nu tycker jag att ni är lite fördomsfulla här va...Att den ena personen har kjol behöver ju inte betyda att det är en mamma, det kan va en syster, en mormor, en transvestit eller en kille i sarong..

    Skämt åsido så tror jag nog att Willys säkerligen skulle völja mer könsneutrala figurer tills nästa ommålning om man framförde budskapet till dom på ett bra sätt.

    SvaraRadera
  6. Anonym har rätt! Det är egentligen vi som är trångsynta! Inte bra av oss!

    SvaraRadera