Vi tror att Anders förstår

Här har Anders W Jonsson från Centerpartiet skrivit ett svar på den debattartikel som vi hade inne i Arbetarbladet i veckan (som Arbetarbladet fortfarande inte lagt upp).

Vi skrev om hur vi ser på RUT och ROT och hur de pengarna skulle kunna användas på ett bättre sätt. Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin har uttalat sig om detta i en sån trevlighetsintervju i Aftonbladet där hon helt enkelt konstaterade att vilken bransch som helst som man väljer att subventionera kommer att öka i omsättning. Hon jämförde med att om pizzorna är bililgare köper fler pizza. En helt relevant jämförelse, men verkligen inget förslag. Trots detta har Anders i den här texten och självklart Lars Beckman gått bananas på sin blogg om det här.

Men för att prata lite om pizzorna, om det ändå vore ett förslag, så tror jag att flera människor skulle ta den chansen, att käka billigt, än vad det är som får det städat hemma. Men det är klart att det skulle inte Moderaterna gilla, de käkar väl hellre annat än pizza? Det är väl lite för under- och medelklassigt för dem?

Och vad det gäller den riktiga substansen har vi liksom skrivit det allra först. Sedan tycker vi olika, vi och borgarna.

Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar