Mona mejlar

Ibland trillar det in mejl från socialdemokrater på ledande positioner i mejlboxen. Alldels nyss mejlade Mona. Valda, viktiga delar:

Idag är det bara en vecka kvar innan svenska folket ska bestämma väg för Sverige. Ett avgörande val för vilket Sverige vi vill se i framtiden och vilket land vi vill lämna över till våra barn och barnbarn.

Ikväll klockan 20.00 möter jag Fredrik Reinfeldt i debatt i SVT. Jag kommer att pressa Reinfeldt på varför han tillåter gräddfiler i vården och gör cancersjuka försäkringslösa. Ungdomsarbetslösheten kallar han för en synvilla, pensionärer kallas miljonärer och straffbeskattas. Vi måste sätta stopp för högerpolitiken. Sverige har inte råd med fyra år till med fortsatt stora skattesänkningar. Vem får betala då? Hur många jobb ska offras i välfärden, hur stora kan barngrupperna bli i förskolan och hur många ska behöva utförsäkras för att Fredrik Reinfeldt ska kunna sänka skatterna?

Jag reser runt Sverige just nu. Jag lyssnar på berättelser och drömmar om minskade klyftor, fler jobb och bättre välfärd. En vecka kvar och nu ger vi järnet för valseger!

Vänligen,

Mona Sahlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar